top of page

Как да стана топ модел

 

1.Колкото по- отрано  си поставите тази цел, толкова повече време ще имате за осъществяването й. Не се страхувайте да повярвате в мечтите си и ако им се отдадете на 100% процента с много труд, лишения и воля резултатите няма да закъснеят.

 

2.Информирайте се за последните модни тенденции в облеклото , прическите и представянето на сцена. За целта е добре да се консултирате с изявени стилисти , хореографи, модни школи, гледайте чужди модни телевизии и списания, за да сте в крак с времето. Човек, който има за цел да е сред най- модерните хора трябва да е безупречен по всяко време. На такива конкурси журито черпи впечатления дори по време на закуската, а когато идваш от страна като България, всяка грешка се забелязва.

 

3.Тренирайте 4-5 пъти седмично с тежести (веднъж седмично мускулна група), а след това 30-40- минути бягаща пътека с променлива интензивност и упражненияза корем, прасец и задни части.

 

4.Почнете диета около година преди конкурса. Яжте минимум по 1 кг риба или пилешко филе на ден, ограничени количества (около 100гр на ден) ориз, картофи, овес или “Бонус”.

 

5.Пийте много вода. Само 2-3 дена преди изява я спирате напълно с цел да се обезводните и кожата ви да залепне за насечената ви  от тежката диета коремна мускулатура.

  • Wix Facebook page
bottom of page